triglabv

1. februar 2017 višja premija pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici

Datum: 13.1.2017

V zadnjem obdobju se je znesek doplačil k zdravstvenim storitvam, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje, neprestano povečeval in pričakovati je, da se bo trend nadaljeval tudi v prihodnje. V Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., želijo tudi v bodoče zagotavljati izpolnjevanje obveznosti iz naslova dopolnilnega prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja. Zato s 1.2.2017 prenavljajo cenik zavarovanj, tako, da umikajo popuste in spreminjajo premijo.
Nova osnovna mesečna premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja bo za vse Triglav zavarovance znašala 28,99 EUR.

 

Do dodatnih popustov z zdravstvenimi zavarovanji Triglav zdravje

Vse vaše police za zdravstvena zavarovanja Triglav zdravja lahko vključite v Triglav komplet, ki je enostaven bonitetni program in nagrajuje zvestobo Triglav zavarovancev.
V Triglav komplet lahko vključite vsa zavarovanja, ki jih imate sklenjena vi in tudi vaši družinski člani, ki živijo na istem naslovu. S skupnimi močmi lahko tako veliko prihranite, saj več vključenih zavarovanj v Triglav komplet prinaša več skupnega popusta pri sklepanju premoženjskih zavarovanj. Najvišji skupni Triglav komplet popust lahko znaša do 50 % pri sklenitvi novih premoženjskih zavarovanj in do 25 % pri obnovi premoženjskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav, d.d. Za Triglav komplet sta dovolj že dve zavarovanji, od tega mora biti vsaj eno premoženjsko.