Dodatno zdravstveno zavarovanje preko spleta

Pri nas lahko uredite dodatno zdravstveno zavarovanje preko spleta. Najdete vse ponudnike na enem mestu. Primerjate lahko cene in ugodnosti.

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o., že 10 let se trudimo, da imamo konkurenčno ponudbo dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Kliknete na povezavo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja, preverite ponudnike, si izberete zavarovalnico, izpolnete spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Po oddaji naročila se boste znašli na naši zahvalni strani, kjer se vam bomo zahvalili za vaše naročilo. Ko se znajdete na zahvalni strani, je to znak, da je zavarovanje sklenjeno. Hkrati prejmete potrdilo o naročilu tudi na vaš e-poštni naslov.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Online

Pogosto nas stranke sprašujejo ali se za menjavo zavarovanja uporablja isti obrazec. Odgovor je da, isti obrazec se uporablja tudi pri menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Posebnost menjave DZZ je tri mesečni odpovedni rok. Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju ZZVZZ namreč predvideva 3 mesečni odpovedni rok v primeru menjave zavarovalnice.

V praksi to pomeni, da poleg pristopnice nove zavarovalnice prejmete tudi pooblastilo s katerim novo zavarovalnico pooblastite, da v vašem imenu prekine zavarovanje pri vaši obstoječi zavarovalnici. Več o menjavi dopolnilnega zavarovanja si lahko preberete na povezavi dodatno zdravstveno zavarovanje zamenjava.

×

Ste našli iskano informacijo?