Dopolnilna zdravstvena zavarovanja

Dopolnilna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji nudijo 3 zavarovalnice. Kakšne so razlike med njimi si lahko preberete na naši spletni strani.

Ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji so torej le 3 zavarovalnice: Vzajemna Varuh zdravja, Generali in Triglav zdravstvena zavarovalnica.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Storitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enaka pri vseh zavarovalnicah. Če ste kdaj bili pri zdravniku dobro veste, da vas nihče ne vpraša kje imate sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, zdravstveno osebje zanima le odgovor DA/NE, saj vam morajo v primeru odgovora NE izdati račun za doplačilo zdravstvenih storitev.

Opozoriti je potrebno, da so cene na zgornji sliki veljavne le za zavarovance, ki imate dopolnilno zdravstveno zavarovanje ves čas sklenjeno. V primeru, da dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nimate več kot leto dni ali več let, za vas velja drugačen cenik. Koliko boste v takšnem primeru plačevali za dopolnilno zavarovanje si lahko preberete na povezavi koliko stane dodatno oziroma dopolnilno zavarovanje.

Dodatno z premija

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o.. Pri nas lahko primerjate vse tri ponudnike dopolnilnih zavarovanj. Že več kot 10 let skrbimo, da naše stranke pri nas dobijo boljšo ponudbo, kot če zavarovanje sklenejo direktno na zavarovalnici.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklenete na povezavi dodatno zavarovanje prek neta.

×

Ste našli iskano informacijo?