Dopolnilno online

Pri nas lahko sklenete dopolnilno ONLINE. Vsi ponudniki na enem mestu, pri nas prejmete največ ugodnosti ob sklenitvi, imamo najpreprostejši spletni obrazec.

Storitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enaka pri vseh treh zavarovalnicah, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. V osnovi nas dopolnilno zavarovanje varuje pred visokimi stroški zdravstvenih storitev, ki lahko nastanejo v primeru nezgode ali bolezni.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Smo zavarovalna agencija e-Zavarovanja d.o.o. S sklepanjem dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj se ukvarjamo že več kot 10 let. Vseskozi se trudimo, da je naša ponudba konkurenčna. Glede na dejstvo, da je storitev dopolnilnega zavarovanja enaka pri vseh zavarovalnicah, da zdravstveno osebje zanima le ali dopolnilno zdravstveno zavarovanje imamo sklenjeno, sta najpomembnejša faktorja pri sklenitvi cena in ugodnosti, ki jih posamezna zavarovalnica nudi ob sklenitvi. Oboje lahko preverite na povezavi dodatno zavarovanje preko spleta.

Dopolnilno Online

Postopek sklepanja zavarovanja je preprost. Najprej pregledate vse ponudnike, ugotovite kateri ponudnik je za vas najprimernejši, izpolnite spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Takoj po sklenitvi zavarovanja boste pristali na naši zahvalni strani, kje se vam bomo zahvalili za sklenitev zavarovanja. S tem boste vedeli, da je postopek zaključen in, da je zavarovanje sklenjeno.

Na vašo e pošto vam pošljemo povzetek naročila, kjer imate shranjen dokaz o sklenjenem dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju. Na vaš naslov običajno po 14 dneh ali treh tednih dobite originalno polico izbrane zavarovalnice v papirni obliki.

×

Ste našli iskano informacijo?