eZdravstveno zavarovanje

Smo agencija e-Zavarovanja d.o.o., poznani po tem, da na enem mestu lahko primerjate vse ponudnike in sklenete eZdravstveno zavarovanje.

Govorimo seveda o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju.

Zdravstveno zavarovanje v Sloveniji je sestavljeno iz dveh delov. Obvezno zdravstveno zavarovanje uredite na najbližji poslovalnici ZZZS, oziroma vam ga mora skladno z zakonom urediti delodajalec v primeru redne zaposlitve.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je prostovoljno, v Sloveniji ga ponujajo 3 zavarovalnice, na naši spletni strani ga lahko sklenete Online. Čeprav je zavarovanje po vsebini prostovoljno, ga ima sklenjenega več kot 95,5% prebivalstva Slovenije.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Glavna naloga dopolnilnega zavarovanja je, da nas varuje pred morebitnimi visokimi stroški zdravstvenih storitev v primeru bolezni ali nezgode.
Sama storitev je pri vseh zavarovalnicah enaka. Glavna razlika je v ceni in ugodnostih, ki jih posamezna zavarovalnica ponuja ob sklenitvi. Kakšne so cene dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko preberete na povezavi cena dodatnega zdravstvenega zavarovanja.

Pri agenciji e-Zavarovanja d.o.o. se že več kot 10 let trudimo za konkurenčno ponudbo dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Zavarovanje lahko sklenete pri vseh ponudnikih, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

eZavarovanja d.o.o.

Naše stranke ob sklenitvi zavarovanja prejmejo več ugodnosti, kot če zavarovanje sklenete direktno na zavarovalnici. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklenete na povezavi ureditev dodatnega zdravstvenega zavarovanja.

Sama sklenitev je preprosta. Najprej preverite ponudbo, si izberete zavarovalnico, ki vam najbolj ustreza, izpolnite spletni obrazec, kliknete gumb skleni zavarovanje in zavarovanje je sklenjeno.

Povzetek zavarovanja in potrdilo o sklenjenem zavarovanju vas čaka v vaši e pošti.

×

Ste našli iskano informacijo?