Najcenejše dodatno zdravstveno zavarovanje

V Sloveniji dopolnilno zdravstveno zavarovanje urejajo zavarovalnica Vzajemna Varuh zdravja, Generali in Triglav zdravstvena zavarovalnica. Vse tri zavarovalnice vam krijejo zdravstvene storitve v enakih zneskih, saj to zahteva Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju. Razlika med zavarovalnicami je torej le v ugodnostih posamezne zavarovalnice in ceni mesečne premije.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Na kartici zdravstvenega zavarovanja se namreč ne izpiše pri kateri zavarovalnici je zavarovanje urejeno, ampak se izpiše: Dopolnilno zdravstveno zavarovanje: JE UREJENO / NI UREJENO.

Katera zavarovalnica je najugodnejša si mora vsak sam izračunati, saj je poleg cene in ugodnosti potrebno upoštevati tudi paketne popuste in ugodnosti, katere prejeme zavarovalec ob sklenitvi. Kakšne so trenutne cene in ugodnosti posamezne zavarovalnice si poglejte TUKAJ.

Najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje ni v vseh primerih najugodnejše. Torej izberite tisto zavarovalnico, za katero mislite, da je najugodnejša za vas. Če pa si v prihodnosti premislite oziroma ugotovite, da ste se zmotili, ni noben problem, saj zavarovalnico lahko zamenjate že po enem letu. Več o menjavi zavarovalnice si preberite TUKAJ. Najcenejše dodatno zdravstveno zavarovanje

×

Ste našli iskano informacijo?