Skleni dopolnilno zavarovanje

Preveri vse ponudnike, cene in ugodnosti, ki jih ponujajo, izberi ponudnika in skleni dopolnilno zavarovanje Online.

V Sloveniji dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice, cene in ugodnosti lahko preverite v spodnji tabeli.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko preprosto sklenete s klikom na povezavo sklepanje dodatnega zdravstvenega zavarovanja. Preden pričnete z izpolnjevanjem spletnega obrazca si poglejte cene in ugodnosti, ki jih ponudniki ponujajo ob sklenitvi. Izberite si zavarovalnico, ki je za vas najprimernejša, izpolnite spletni obrazec in zavarovanje bo sklenjeno.
Podatki, ki jih potrebujete za sklenitev so: Ime in priimek, naslov (nujno v Sloveniji), datum rojstva, spol, davčna številka, EMŠO, številka KZZ (številka KZZ je številka kartice zdravstvenega zavarovanja), mobilna številka GSM in e-poštni naslov.

Kartica zdravstvenega zavarovanja

Za hitro sklenitev zadostujejo le ime in priimek, GSM in e-poštni naslov, saj tehnično gledano vse ostale podatke lahko sporočite naknadno na naš e-poštni naslov info@e-zavarovanja.com. Zavarovanje je sklenjeno oziroma veljavno šele, ko nam stranka sporoči vse potrebne kontaktne podatke. Kot smo že omenili, zavarovanje se lahko sklene tudi če nimate vseh podatkov, za veljavnost zavarovanja nam morate manjkajoče podatke sporočiti čim prej.
Pomembno je, da se zavedate, da je zavarovanje sklenjeno, ko pritisnete zeleni gumb skleni zavarovanje in se vam prikaže zahvalna stran, kjer se vam zahvalimo za sklenitev zavarovanja.

Zahvalna stran

Pogosto se dogaja, da nas stranke kličejo ali je zavarovanje sklenjeno, ali je vse tako kot mora biti. Odgovor na to vprašanje vas čaka v e poštnem predalu, ki ste ga navedli v naročilu.
Takoj po oddanem naročilu v vaš e poštni predal prejmete povzetek vašega naročila. Če imate v vašem e-mailu potrdilo o naročilu, to pomeni, da je vaše zavarovanje sklenjeno.

Dne 15.3.2021 ko pišemo ta članek moramo omeniti le, da na naši spletni strani še prihaja do razlik v postopku sklepanja, če zavarovanje sklepamo na novo(smo trenutno brez zavarovanja) ali če menjamo zavarovalnico za dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

V prvem primeru je zavarovanje sklenjeno takoj, v drugem primeru pa je potreben še telefonski klic, saj zakonodaja pri menjavi dopolnilnega zavarovanja predvideva 3 mesečni odpovedni rok. Zaradi tega odpovednega roka je potrebno preveriti ali je stranka zavarovanje pri obstoječi zavarovalnici že odpovedala sama ali želi pooblastiti novo zavarovalnico, da le to ta stori v imenu stranke.

Vse informacije na temo zamenjava dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko preberete na povezavi dopolnilno zdravstveno zavarovanje prestop.

×

Ste našli iskano informacijo?