Skleni zavarovanje

Skleni zavarovanje. Če dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ne sklenemo pravočasno nas čaka 3 mesečna čakalna doba in doplačilo na premijo.

Na naši spletni strani omogočamo ONLINE sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Primerjate lahko vse ponudnike na enem mestu, si izberete zavarovalnico, ki je za vas najprimernejša, izpolnite obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

S pravočasno sklenitvijo zavarovanja se izognemo visokim stroškom zdravstvenih storitev, ki nastanejo v primeru bolezni ali nezgode. Poleg možnosti sklenitve na naši spletni strani izveste tudi kako zamenjati zavarovalnico, čez koliko časa začne veljati dodatno zavarovanje, kako je urejeno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji

Skleni zavarovanje

Skleni zavarovanje pravočasno in se izogni 3 mesečni čakalni dobi in doplačilu na premijo. Najpomembnejše je, da se zavedate, da ko ste enkrat bolni ali poškodovani potrebujete zdravniško pomoč TAKOJ in ne čez 3 mesece. Brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja boste del stroškov zdravljenja morali plačati iz lastnega žepa.

×

Ste našli iskano informacijo?