Sklenitev zdravstvenega zavarovanja

Obvezno zdravstveno zavarovanje uredite na ZZZS, pri nas primerjate vse ponudnike dopolnilnega z.z. in dopolnilno zavarovanje sklenete Online.

Zdravstveno zavarovanje v Sloveniji je sestavljeno iz dveh delov iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, ki ga uredite na najbližji poslovalnici ZZZS in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Ker je pri nas zdravstveno zavarovanje sestavljeno iz dveh delov je tudi sklenitev zdravstvenega zavarovanja sestavljena iz dveh delov. Sklenitev zdravstvenega zavarovanja

Če imate urejeno in obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri zdravniku ne plačujete oziroma doplačujete za zdravstvene storitve, zdravila in zdravstvene pripomočke.

Sklenitev zdravstvenega zavarovanja

Za zaposlene plačuje prispevek za obvezno zdravstveno zavarovanje delodajalec, za upokojence ZPIZ, za vse ostale je cena obveznega zdravstvenega zavarovanja na dan 1.4.2021 ko pišemo ta članek 26,13 eur.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ponujajo 3 zavarovalnice, kakšne so cene in ugodnosti ob sklenitvi si lahko pogledate na povezavi skleni dopolnilno zavarovanje. Na tej povezavi lahko dopolnilno zdravstveno zavarovanje tudi sklenete Online.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Na zgornji povezavi si torej izberete zavarovalnico, izpolnite spletni obrazec in dopolnilno zdravstveno zavarovanje imate sklenjeno. Potrdilo o sklenjenem zavarovanju prejmete na vaš e-mail, kjer so tudi navedeni vsi podatki o zavarovanju. Originalno zavarovalno polico pa vam zavarovalnica pošlje še na vaš naslov. Običajno traja nekje 2-3 tedne od dneva sklenitve, da na vaš naslov prejmete originalno polico v papirni obliki.

×

Ste našli iskano informacijo?