Zavarovanje za mlade

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je najpomembnejše zavarovanje za mlade. Brez njega lahko nastanejo visoki stroški zdravstvenih storitev. Urediti si ga moramo, če ostanemo  brez statusa, se redno zaposlimo, ob koncu šolskega leta v katerem dopolnimo 26 let ali če odpremo s.p. ali d.o.o.

Cena dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Smo agencija e-Zavarovanja d.o.o., partnersko podjetje e-Študentskega Servisa. Že več kot 10 let skrbimo, da imajo člani e-Študentskega Servisa pravočasno urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Omogočamo Online sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, naša storitev je namenjena vsem zainteresiranim strankam. Pri nas lahko preverite vse ponudnike dopolnilnega zavarovanja, primerjate njihove cene in ugodnosti in na povezavi zavarovanje Online tudi sklenete.

Zavarovanje za mlade

Podroben opis kako ravnati v primeru redne zaposlitve, odprtja s.p. ali d.o.o., če ostanete brez statusa ali se konča šolsko leto v katerem ste dopolnili 26 let izveste na povezavah na začetku članka. Najpomembneje je, da veste, da imate v vseh teh primerih natanko en mesec časa, da si uredite dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če ta rok zamudite padete v 3 mesečno čakalno dobo in zavarovanje vam prične veljati čez 3 mesece.

PRIMER 1: Janez je 1.9.2021 izgubil status študenta. 2.10.2021 je padel z motorjem. Potreben je bil prevoz v bolnico, operacija, 3 tedne ležanja v bolnici in rehabilitacija. Račun za stroške prevoza, stroške zdravstvenih storitev, rehabilitacije je bil 11.000eur, 2500eur iz naslova dopolnilnega zavarovanja je Janez poravnal iz lastnega žepa.
Če bi Janez sklenil zavarovanje 30.9.2021(znotraj enega meseca), bi vse stroške dopolnilnega zavarovanja plačala zavarovalnica.

Kakšni so lahko stroški zdravstvenih storitev in koliko krije dopolnilno zdravstveno zavarovanje si lahko preberete na povezavi cenik zdravstvenih storitev brez dodatnega zavarovanja.

×

Ste našli iskano informacijo?